Δάπεδα Επενδύσεις Ζωίδης
Δάπεδα - Μοκέτες - Ταπετσαρίες Θεσσαλονίκη
 

 
 

Αγαπητοί μας Πελάτες.

Σας καλοσωρίζουμε στην ηλεκτρονική μας έκθεση.

Στη σελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε και να ξεχωρίσετε το ιδανικό υλικό για το δάπεδο  και την επένδυση  τοίχου ή οροφής που θα ικανοποιεί τις σχεδιαστικές σας επιθυμίες καθώς και τις τεχνικές ανάγκες του χώρου σας.

Νέα κατασκευή ή ανακαίνιση, οικιακή ή επαγγελματική χρήση, τα προϊόντα μας από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους,θα εξασφαλίσουν ένα διαχρονικά άψογο αποτέλεσμα.

Ελάτε να δείτε την μεγάλη μας ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές μας στα laminate, μασιφ, ημιμασιφ, deck, βινυλικά και τα υλικά που τα συνοδεύουν με δωρεάν αποστολή μέχρι την είσοδο του κτιρίου σας εντός της πόλης μας.

Η επιχείρηση Ζωίδης Σοφοκλής σας περιμένει  στην 285 m² έκθεση μας, Σπύρου Λούη 3, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

Καλώς ήρθατε!

 
 
 
 
ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όλα μας, τα υλικά, διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά υψηλής ποιότητας , δελτία τεχνικών προδιαγραφών και καταλληλότητας συμβατής ή ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Η σωστή επιλογή ενός ξύλινου massif ή βιομηχανοποιημένου δαπέδου, θα δώσει διαχρονική αξία και ζεστασιά στο χώρο σας.

Η μεγάλη μας εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών σε συνδυασμό με την συνεχή μας προσπάθεια για άριστη εξυπηρέτηση, μας επιτρέπει να σας παρουσιάσουμε, υλικά υψηλής ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές.

 
 
 
 

Το δάπεδο είναι η Αρχή αλλά και η Βάση
για να χτίσετε τα όνειρά σας.

 
 
Τηλ. Επικοινωνίας <br> 2315114154 - 6973989979